Submission

Status:

PPPPPPPPPPPPPPPPPPPP

Subtask/Task Score:

100/100

Score: 100

User: Karatat007

Problemset: ปฏิทินวันแม่

Language: cpp

Time: 0.005 second

Submitted On: 2026-09-19 10:00:26

#include <bits/stdc++.h>
using namespace std;

int main(){
    ios_base::sync_with_stdio(false);
    cin.tie(nullptr);

    int m,d;
    cin >> m >> d;
    int ans;
    if (m == 1)       ans = d + 6;
    else if (m == 2)  ans = d + 3;
    else if (m == 3)  ans = d + 3;
    else if (m == 4)  ans = d + 0;
    else if (m == 5)  ans = d + 5;
    else if (m == 6)  ans = d + 2;
    else if (m == 7)  ans = d + 0;
    else if (m == 8)  ans = d + 4;
    else if (m == 9)  ans = d + 1;
    else if (m == 10) ans = d + 6;
    else if (m == 11) ans = d + 3;
    else              ans = d + 1;  
    if (ans > 7) ans -= 7;         
    cout << ans;
}